free web design templates

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την διαδικασία που ακολουθούμε για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον αναλυτικό πίνακα με το κόστος και τις χρεώσεις ή να ζητήσετε μία ειδική προσφορά.


* Σε περίπτωση που δεν σας ταιριάζει κάποιο από τα παρακάτω πακέτα μπορείτε να ζητήσετε ειδική προσφορά, ώστε να υπολογιστεί ένα κόστος εντός του προυπολογισμού σας καλύπτοντας τις ανάγκες σας.

Starter

240
 • Περιλαμβάνει:

 • Ιστοσελίδα έως 5 σελίδες
  Domain name
  Hosting plan
  Πιστοποιητικό ασφαλείας SSL

  (ιδανικό για ελευθερους επαγγελματίες)  Ετήσια έξοδα: 35,99€

Premium

470
 • Περιλαμβάνει:

 • Ιστοσελίδα έως 10 σελίδες
  Domain name
  Hosting plan
  Πιστοποιητικό ασφαλείας SSL

   (ιδανικό για ιατρούς, δικηγόρους και όσους επαγγελματίες διαχειρίζονται πελατολόγιο)  Ετήσια έξοδα: 69,97€    

Ultimate

880
 • Περιλαμβάνει:

 • Ιστοσελίδα έως 25 σελίδες
  Domain name
  Hosting plan
  Πιστοποιητικό ασφαλείας SSL
  80 GB χώρο στο δίσκο
  100 GB Bandwith

  (ιδανικό για μικρές ή μεσαίες επιχειρισεις όπως αθλητικά σωματεία, θέατρα κτλ)

  Ετήσια έξοδα: 134,97€

Pantheon

1.170
 • Περιλαμβάνει:

 • Ιστοσελίδα έως 100 σελίδες
  Domain name
  Hosting plan
  Πιστοποιητικό ασφαλείας SSL
  Unlimited GB χώρο στο δίσκο
  Unlimited GB Bandwith

  (ιδανικό για μεγάλες εταιρείες όπως κλινικές, ξενοδοχεία κτλ)


  Ετήσια έξοδα: 245,99€

Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας

εδώ που σε 7 βήματα η ιδέα γίνεται πράξη...

Λαβαίνουμε το αίτημά σας

Συνήθως σε αυτό το στάδιο δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για το τι ακριβώς θέλει ο πελάτης ή την ιδέα που θέλει να δει να πραγματοποιείται. Έχουμε μία σφαιρική εικόνα. Ο CEO ή ο Assistant Manager επιλέγει ποιος είναι ο κατάλληλος συνεργάτης ώστε να έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σας.

Το ζητούμενο

Ο συνεργάτης που επιλέχθηκε θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας με όποιον τρόπο σας διευκολύνει. (τηλεφωνικά, skype, viber, e-mail, κατ' ιδίαν). Εκεί θα σας ζητηθεί να ξεδιπλώσετε όλη σας την δημιουργικότητα για το τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε. Αφού συλλέξουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται τότε μπορεί να ξεκινήσει ο σχεδιασμός.

Η αποφαση

Σε αυτό το σημείο συνήθως την ίδια ημέρα πραγματοποιείται ένα Call to Action. Η συνάντηση αυτή κρίνει αν θα αναλάβουμε το project και ποιος θα είναι επικεφαλής. Αποφασίζουμε επίσης την ομάδα που θα στελεχώσει αυτή την προσπάθεια. Ένα Call to Action ποτέ δεν τελειώνει αν δεν παρθούν αποφάσεις ακόμα και για τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Η πρώτη γεύση

Εντός 24 ωρών ο team manager επικοινωνεί με τον πελάτη και του αναπτύσσει τον τρόπο που θα υλοποιηθεί η ιστοσελίδα. Θα αποφασίσουν το domain name, το πακέτο φιλοξενίας και την πλατφόρμα που θα είναι βασισμένη η νέα ιστοσελίδα. Θα δοθούν κάποια πρότυπα σχεδιασμού ώστε με τις κατάλληλες αλλαγές να ταιριάζει στο στυλ του πελάτη. Επίσης θα ζητηθεί οπτικοακουστικό υλικό εάν υπάρχει ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή της ιστοσελίδας.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Εδώ η ομάδα βάζει τα δυνατά της ώστε να υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Αναλαμβάνουν οι Web Developers, οι Web Designers, οι Search Engine Optimazation Specialists και ο τελικός έλεγχος ποιότητας γίνεται από τον CEO ή τον Assistant Manager.

Πρόβα Generale

Όταν η ιστοσελίδα βρίσκεται σε Alpha ή Beta έκδοση ο πελάτης μπορεί να την δει και του δίνεται η ευκαιρία τώρα που είναι σχεδόν έτοιμη να κάνει κάποιες τελευταίες αλλαγές.

Ολοκλήρωση και δημοσίευση

Η ιστοσελίδα αφού περάσει τους ποιοτικούς ελέγχους σε επίπεδο προγραμματισμού, κώδικα και SEO δημοσιεύεται και είναι πλέον προσβάσιμη σε όλους. Πλέον όλη η διαχείριση περνά στα χέρια του ιδιοκτήτη της.

Φόρμα Ειδικής Προσφοράς

Αν δεν σας καλύπτει κάποιο από τα παρακάτω πακέτα μπορείτε να ζητήσετε εδώ μία ειδική προσφορά περιγράφοντας το είδος της ιστοσελίδας που θέλετε και τον επιθυμητό προϋπολογισμό.

WEB HALL Library

Σύντομα κοντά σας η βιβλιοθήκη της Web Hall με πλούσιο ενημερωτικό υλικό - ebooks - ηλεκτρονικά βιβλιάρια και φυλλάδια. 
Σε λίγο καιρό αυτά τα σπουδαία εργαλεία θα είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό!

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Μάθε πρώτος τις νέες υπηρεσίες, διαγωνισμούς και τις τελευταίες τεχνολογικες εξελίξεις...

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ